Black Cat som ølsett

ØlsettLyst til å brygge det første ølet Black Cat Brewing deltok i konkurranse med? Det kan du nå gjøre. Ølet “Too Hoppy for Style” finnes nå som ølsett hos Vestbrygg. Ølet, som ble brygget sammen med Lagerboi, er et humlerikt lagerøl perfekt for varme sommerdager.

Prisvinnende øl
Ølet vant Vestbryggs sommerøl-konkurranse i 2012 og er nå kommet som sett slik at alle kan brygge det. Vår versjon ble brygget med WLP810 som en overhumla California Common, eller Steam Beer om du vil, men ølet kan også brygges med en ren lagergjær eller en ren alegjære om du vil ha et litt fruktigere resultat. Jeg vil da anbefale WLP001 som flytende gjær eller US-05 om du foretrekker tørrgjær.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s