Black Cat goes pro

Her er vår nye bryggepartner godt i gang med meskingen.

Det har skjedd en del siden sist. Black Cat Brewing har gått sammen med den anerkjente hjemmebryggeren Gahr Smith-Gahrsen og dannet Andrimne/Black Cat Brewing. Vi er enormt gira på å få lage flere øl sammen med Gahr rundt om på forskjellige bryggerier. Foruten Lervig skal vi leke oss på Kinn i januar med flere bryggerier rett rundt hjørnet.

For allmuen
Ølene vi brygger vil ikke bare bli servert på fat men også tilbydd som allgrain kit gjennom Bryggselv.no slik at du kan brygge ølene hjemme. Bedre kan det vel ikke bli. Brygger du Henrik Imperial Amber Ale bedre enn oss? Bevis det!

Happy Brewing!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s