Suksessen gjentas

For en tid tilbake brygget vi vårt første kommersielle brygg for Henrik Øl og Vinstue sammen med Gahr Smith-Gahrsen hos Lervig Aktiebryggeri. Resultatet ble en Imperial Amber Ale på velvoksne 8.1% og bøttevis med amerikansk humle. Et stort øl med mye smak, men ville det falle i smak hos massene?

Over all forventning
I første rekke ble det brygget og sendt 16 fat med ølet til Henrik Øl og Vinstove og vi antok at dette kom til å holde for en stund da ølet ikke er av typen hvem som helst kan drikke masse av… trodde vi. Ølet har solgt enormt og i dag kom beskjeden – det MÅ brygges mer! Nye 1000 liter er bestilt og vil bli brygget, også denne gang, hos Lervig Aktiebryggeri om ikke så alt for lang tid.

Vi gleder oss sinnsykt til fortsettelsen og håper dette vil gi enda flere muligheten til å smake dette brygget!

2 thoughts on “Suksessen gjentas

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s